دستگاه سرخ کن کنتاکی هنی پنی آمریکایی Henny Penny

کارکرد : نو

سال تولید : ۲۰۱۷

برند : هنی پنی آمریکایی

ابعاد : ۱۶۰در۱۰۵در۵۰ سانتیمتر

بی شک سرخ کن کنتاکی هنی پنی یکی از بهترین دستگاههای پخت کنتاکی سوخاری در دنیا می باشد ، یکی از دلایلی سرخ کن کنتاکی هنی پنی را نسبت به رقبای خود برتر می سازد پخت کنتاکی به بهترین شیوه تحت فشار برای کاهش درجه حرارت و مصرف روغن می باشد که این خود باعث می شود محصولی با روغن کمتر و عطر و طعمی بهتر در اختیار مشتریان خود قرار دهید.
کافیست برنامه پخت خودرا به دستگاه سرخ کن کنتاکی هنی پنی داده و برای پخت ۳۶ تکه مرغ رگولار نرمال و ۴۵ تیکه مرغ اسپایسی ۱۴ دقیقه منتظر بمانید ، سرخ کن کنتاکی هنی پنی دارای ۱۲ برنامه پخت اتوماتیک برای بهره بری هرچه بیشتر می باشد.
سرخ کن کنتاکی هنی پنی دارای بدنه ای از فولاد ضد زنگ و دربی از آلیاژ آلومینیوم سبک اما قوی می باشد.
مصرف انرژی کم و قابلیت پخت در دمای پایین ، مصرف روغن بسیار کم به علت وجود فشار ، دارای فیلتر روغن ، بدون پمپ و تابه جداگانه ، قابلیت تنظیم برای پخت و پز پیشرفته ، سرخ کردن ، فیلتر و مدیریت روغن.
دستگاه سرخ كن هني پني جهت طبخ كنتاكي مورد استفاده مي باشد ، این دستگاه جهت پخت انواع مرغ و ماهی سوخاری کنتاکی یا kfc به صورت تحت فشار به کار می رود که سرخکن HENNY PENNY نام دارد.
سرخ کن تحت فشار آمریکایی هنی پنی Pressure Fryer ، ساخت کشور آمریکا با ابعاد ۴۶*۱۰۴*۱۵۸ و وزن آن ۱۶۵ کیلوگرم در کلیه شعب مرغ کنتاکی KFC در کل دنیا درحال استفاده می باشد ، استفاده از این دستگاه در سرخ کردن مرغ باعث می شود قطعات تا مغز استخوان پخته و از به وجود آمدن خون آبه جلوگیری می کند ، مدت زمان پخت این دستگاه ۱۵ دقیقه برای ۵ کیلو مرغ می باشد.
در یک شبیه سازی خیلی ساده این دستگاه شبیه زودپز می باشد که به جای آب در آن روغن ریخته شده و در اثر پخت با فشار بالا باعث پخت سریعتر و با کیفیت بالاتر می شود.
دستگاه فوق دارای پمپ فیلتریشن جهت صاف کردن روغن و از بین بردن ذرات معلق آرد در آن و در نهایت بالابردن عمر روغن می باشد.
اکثرا در تجهیزات مجموعه ما هم هنی پنی نو و هنی پنی کارکرده یا دست دوم یافت می شود.

 

سرخ کن هنی پنی :
اين دستگاه جهت طبخ كنتاكي به كار رفته و تماما از جنس استيل است و با گاز كار مي كند.
همچنين اين دستگاه داراي فيلتر روغن داخلي بوده كه جهت تصفيه روغن پس از پخت استفاده مي گردد و داراي صفحه كنترل كامپيوتري بر روي دستگاه مي باشد.

 

مشخصات فني :
طول ۱۰۲۹ ميليمتر
عرض ۴۵۷ ميليمتر
ارتفاع ۱۲۳۲ ميليمتر
ظرفيت محصول ۵.۷ كيلوگرم
ظرفيت روغن ۱۹.۵ كيلوگرم
ظرفيت حرارتي BTU/hr 80،۰۰۰
اين دستگاه دارای يک سال گارانتی و خدمات پس از فروش می باشد.
بقیه ماشین آلات کنتاکی از قبیل کاتر مرغ ، مارینتاتور و شوتینگ نیز موجود می باشد.

برنامه سرخ کن مرغ هنی پنی :
سرخ کن مرغ سوخاری هنی پنی دارای یک کامپیوتر پیشرفته و حرفه ای می باشد ، که از دو سری برنامه که تحت عنوان level 1 و level 2 قرار دارد.
برنامه level 1 مربوط به پخت و تنظیمات کارکردی دستگاه مربوط می شود.
در سرخ کن هنی پنی ۸۰۰۰ این تنظیمات به شرح زیر می باشد :
برنامه پخت مرغ سوخاری اسپایسی منظور از این مرغ یک مرغ کریسپی ، کرانچی و خشک می باشد :
ابتدا کلید P را به مدت سه ثانیه نگه می دارید ، تا دستگاه از شما کد بخواهد که این کد معمولا ۱۲۳ می باشد.
بعد از وارد کردن کد وارد برنامه های دستگاه می شوید که در این مرحله باید یکی از ده عدد مورد نظر را باید انتخاب کنید برای مرغ سوخاری اسپایسی بهتر است که شما عدد یک را فشار دهید.
در تمامی تنظیمات دکمه P شما را به مرحله بعد و دکمه i شما را به مرحله قبل برمی گرداند.
ابتدا نام محصول مورد نظر خود را بنویسید که در اینجا spaicy نام مناسبی است ، نحوه نوشتن به این ترتیب هست که شما با دکمه های up و Down می توانید حروف را عوض کنید و بعد از نوشتن هر حرف برای حرف بعدی دکمه p را فشار دهید.
بعد از اتمام نوشتن نام برنامه با فشار دادن دکمه p وارد مرحله بعدی می شود ، در این مرحله preload قراردارد که بهترین عدد برای آن صفر می باشد.
نکته: درون هر برنامه پخت در دستگاه مرغ سوخاری هنی پنی برنامه های کوچکتری برای ارتقای پخت وجود دارد.
استپ اول :
حال مهمترین زمان برنامه را که زمان پخت کل است را تعیین کنید ، پیشنهاد ما به شما انتخاب عدد ۱۵ تا ۱۷ می باشد.
سپس دمای پخت در می توانید از ۳۳۰ تا ۳۵۰ درجه فارنهایت تعیین نمایید.
فشار دستگاه را در این مرحله off نمایید.
استپ دوم :
زمان ورود به برنامه دوم را باید انتخاب نمایید ، بهتر است عدد ۱۲ را انتخاب نمایید.
سپس دمای پخت در می توانید از ۳۲۵ تا ۳۳۵ درجه فارنهایت تعیین نمایید.
فشار دستگاه را در این مرحله off نمایید.
استپ سوم :
زمان ورود به برنامه دوم را باید انتخاب نمایید ، بهتر است عدد ۳ را انتخاب نمایید.
سپس دمای پخت در می توانید از ۳۳۵ تا ۳۴۵ درجه فارنهایت تعیین نمایید.
فشار دستگاه را در این مرحله off نمایید.
استپ چهارم :
زمان ورود به برنامه دوم را باید انتخاب نمایید ، بهتر است عدد ۱ را انتخاب نمایید.
سپس دمای پخت در می توانید از ۳۴۰ تا ۳۵۰ درجه فارنهایت تعیین نمایید.
فشار دستگاه را در این مرحله off نمایید.
استپ پنجم را با دکمه p رد کنید زیرا نیازی به این مرحله نیست.

یکی از تجهیزاتی که شما می توانید در فست فودهای حرفه ای که سوخاری سرو می کنند مشاهده کنید سرخ کن هنی پنی می باشد.
بی شک این دستگاه مرغ سوخاری سلطان بی بدیل سوخاری در تمام دنیاست.
شاید بتوان ویژگی های این دستگاه را در موارد زیر تلقی نمود :
مشعل توزیع حرارت فوق العاده
سیستم الکترونیکی بی نظیر
فیلترنمودم آسان
ستینگ پر کاربرد
پمپ قدرتمند
البته از سایر ویژگی های آن می توان به وجود لوازم یدکی کافی و تعمیر کاران خبره برای آن نام برد.
البته این دستگاه در مدلهای مختلف در کشور ما وجود دارد ، مدلی که پیشنهاد می شود ۸۰۰۰ دیجیتال آن می باشد.
ما یکی از وارد کنندگان این دستگاه به ایران می باشیم ، که سرخ کن های مرغ سوخاری را با پته سبز و از موادی قانونی گمرک و همچنین با تاییدیه اداره استاندارد وارد کشور می نماید ، البته به صورت های دیگر نیز این دستگاه وارد کشور عزیزمان ایران می شود.
استفاده از تجهیزات خط سوخاری هنی پنی همراه با خدمات زیر می باشد :
یک سال گارانتی کل دستگاه
سه سال گارانتی بورد
پنج سال خدمات پس از فروش
نصب رایگان
کامل بودن پک دستگاه
تست قبل از تحویل و نصب

 

اگر بخواهیم بیشتر به تشریح مشخصات این دستگاه بپردازیم ، می توانیم بگوییم که در هر پخت که بین ۱۴ تا ۱۷ دقیقه طول می کشد این دستگاه قادر است ۴ عدد مرغ که معادل چهار هد مرغ هست را پخت نماید.
همانطور که می دانید در تهیه مرغ سوخاری مرغ ها را به ۸ تکه تقسیم می نمایند و هر هشت تکه را که شامل دو عدد ران ، دو عدد بالا ران ، دو عدد سینه و دو عدد بال و کتف می باشد یک هد می نماند.
البته گاها مشاهده می شود برخی از اپراتورها در ساعت های شلوغ پنج هد را در دستگاه قرار می دهند که باعث افت کیفیت پخت می گردند.

خدمات پس از فروش سرخ کن های مرغ سوخاری هنی پنی بسیار حائز اهمیت می باشد.
از مشکلاتی که برای این سرخ کن به وجود می آید میتوان به موارد زیر اشاره نمود :
چکه کردن روغن از کنار پمپ : این مشکل به دلیل جابجایی و حرکت صورت می پذیرد که باید مهره قبل از پمپ را سفت کرد.
پمپ روغن را خوب بالا نمی کشد : دلیل این مهم سرد بودن روغن می تواند باشد یا اتصالات خوب سفت نشده اند و از درز ها هوا می کشد.
دستگاه خوب مرغ را نمی پزد : دلیل آن تنظیم نبودن هوا و گاز دستگاه می باشد.

گروه ما متخصص در تعمیر و نگهداری تجهیزات آشپزخانه مخصوصا دستگاه سرخ کن مرغ هنی پنی می باشد ، که مشتریان گرامی با بهره گیری از مشاوران خبره گروه تخصصی راه اندازی فست فود و کافی شاپ می توانند به اطلاعات بیشتری از این دستگاه دسترسی یابند.

 

سرخ کن کنتاکی هنی پنی Henny Penny
بی شک سرخ کن کنتاکی هنی پنی یکی از بهترین دستگاههای پخت کنتاکی سوخاری در دنیا می باشد یکی از دلایلی سرخ کن کنتاکی هنی پنی را نسبت به رقبای خود برتر می سازد پخت کنتاکی به بهترین شیوه تحت فشار برای کاهش درجه حرارت و مصرف روغن می باشد که این خود باعث می شود محصولی با روغن کمتر و عطر و طعمی بهتر در اختیار مشتریان خود قرار دهید.
کافیست برنامه پخت خود را به دستگاه سرخ کن کنتاکی هنی پنی داده و برای پخت ۳۶ تکه مرغ رگولار نرمال و ۴۵ تیکه مرغ اسپایسی ۱۴ دقیقه منتظر بمانید.
سرخ کن کنتاکی هنی پنی دارای ۱۲ برنامه پخت اتوماتیک برای بهره بری هرچه بیشتر می باشد.
سرخ کن کنتاکی هنی پنی دارای بدنه ای از فولاد ضد زنگ و دربی از آلیاژ آلومینیوم سبک اما قوی می باشد.

مشخصات دستگاه کنتاکی :
نام دستگاه : سرخ کن کنتاکی هنی پنی Henny Penny Pressure Fryer
شرکت سازنده : هنی پنی Henny Penny
ساخته شده در کشور : آمریکا – USA
مدت گارانتی : ۱۲ ماه
ابعاد : W486 X D968 X H1219mm
وزن : ۲۰۱ KG
قابلیت کارکرد : برق / گاز
آموزش دستگاه : دارد
سرویس و نگهداری : دارد

راه اندازی خط کامل مرغ کنتاکی KFC :
بزرگترین وارد کننده تجهیزات مرغ کنتاکی در ایران
فروش کلیه تجهیزات مرغ کنتاکی راه اندازی خط کامل مرغ کنتاکی
سرخ کن تحت فشار + مرینیتور + بردینگ + گرمخانه + آموزش
با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت از معتبر ترین برندها : هنی پنی ، گارلند ، بروستر
فروش دستگاه هنی پنی ۸۰۰۰ دیجیتال مکانیکی

شیوه استفاده از سرخ کن هنی پنی :
در این دستگاه کلید پاور سه مشخصه :
Cook جهت پخت
Off حالت خاموش
Pump حالت تصفیه روغن
می باشد.

روش پخت سرخ کن هنی پنی :
کلید Power را در حالت cook قرار می دهیم ، در صفحه نمایش عبارت Melt نشان داده می شود.
melt چیست ؟ در زمانی که روغن سرد باشد جهت گرم شدن آرام روغن یک برنامه به صورت اتومات فعال می شود.
جهت خروج از حالت Melt در سرخ کن هنی پنی کلید ۱ را نگه می داریم تا عبارت Exit Melt نمایش داده شود.
سپس عدد ۱ را فشار میدهیم و با این کار دستگاه سرخ کن هنی پنی از حالت Melt خارج شده و مشعل المنت بدون وقفه روشن می ماند تا به دمای ست شده مورد نظر برسد.
با فشردن اعداد ۱ تا ۰ برنامه مورد نظر پخت سرخ کن هنی پنی را انتخاب می کنیم ، در این وضعیت چراغ wait چشمک می زند بعد از خاموش شدن چراغ wait و روشن شدن چراغ ready دستگاه آماده پخت خواهد شد.
بعد از گذاشتن سبد حاوی محصول و پس از بستن درب ، کلید ساعت را می زنیم تا سیکل پخت آغاز گردد.
در طول سیکل پخت مدت زمان باقیمانده از زمان پخت بر روی صفحه نمایشگر نشان داده می شود که پس از اتمام سیکل پخت دستگاه صدای بوق می دهد که در این زمان با فشردن کلید ساعت ، صدای بوق دستگاه قطع شده و سیکل پخت به اتمام رسیده و بلافاصله درب دستگاه باز شود و محصول داخل دستگاه خارج شود .
توضیح : در یک دقیقه اول از زمان پخت امکان کنسل کردن سیکل پخت با فشردن و ۳ثانیه نگه داشتن دکمه ساعت سرخ کن هنی پنی امکان پذیر است.
توضیح ۲ : لازم به ذکر است خروج از حالت Melt باعث سوختن روغن و کوتاه شدن عمر مفید روغن در سرخ کن هنی پنی می شود.

فیلتر کردن سرخ کن هنی پنی :
در زمانیکه عبارت filter suggested نمایش داده شود روغن دستگاه می بایست فیلتر شود.
در صورت انجام یک یا دو پخت پس از نمایش این عبارت گزینه ی filter lockout فعال می شود که در این وضعیت دستگاه قادر به انجام پخت نمی باشد تا زمانیکه روغن فیلتر گردد.

آموزش فیلتر کردن سرخ کن هنی پنی :
ابتدا کلید power را در حالت وسط Off قرار می دهیم.
سپس شیر تخلیه روغن را باز می کنیم تا روغن به طور کامل تخلیه شود.
بعد از تخلیه کامل روغن شیر تخلیه را در حالت بسته قرار می دهیم و سپس شیر برگشت روغن را در حالت باز می گذاریم.
کلید power را در حالت filter قرار می دهیم تا روغن بطور کامل به دیگ سرخ کن برگردد، بعد از برگشت کامل روغن کلید را در حالت off قرار می دهیم.
در آخرین مرحله شیر برگشت روغن را در حالت بسته قرار می دهیم.
توجه : مراحل ذکر شده حتما باید به ترتیب صورت پذیرد.
لازم به ذکر است در زمانی که پمپ روشن است نباید شیر برگشت روغن بسته باشد ، در غیر این صورت آسیب جدی به پمپ وارد می شود.
توجه : اگر پس از انجام فیلتر پیغام E10 بر روی صفحه نمایش گر نمایش داده شود ، شما باید دکمه ریست هایلیمت را فشار دهید.

دستگاه پخت کنتاکی یا سرخ کن هنی پنی جهت طبخ کنتاکی به کار رفته و تماما از جنس استیل است و با گاز کار می کند همچنین این دستگاه دارای فیلتر روغن داخلی بوده که جهت تصفیه روغن پس از پخت استفاده می گردد و دارای صفحه کنترل کامپیوتری بر روی دستگاه می باشد.
مشخصات فنی : طول ۴۵ سانتیمتر ، عرض ۱۰۳ سانتیمتر ، ارتفاع ۱۲۳ سانتیمتر ، ظرفیت محصول ۵٫۷ کیلوگرم ، ظرفیت روغن ۱۹٫۵ کیلوگرم
البته این دستگاه در مدل های مختلف در شرکت وجود دارد ، مدلی که قالبا توسط ما پیشنهاد می شود ۸۰۰۰ دیجیتال آن می باشد.

شرکت هنی پنی در سال ۱۹۵۷ نخستین بار برای ساخت اولین سرخ کن تحت فشار بازار تجاری جهان تاسیس شد.
اگرچه هنی پنی از پیشگامان این صنعت در تولید دستگاه های سوخاری و سرخ کن می باشد اما از آن زمان تا کنون تولید دستگاه های خود را بسیار گسترش داده است.
در طول دهه گذشته ، هنی پنی به تنهایی خط تولید خود را به ۹ دسته جداگانه گسترش داده و ۱۲۰٫۰۰۰ فوت مربع به فضای خود برای ساخت و آموزش افزوده است.

مرغ سوخاری یا عبارت مسطلح آن مرغ کنتاکی امروزه یکی از پر طرفدارترین انواع فست فود است که در جهان مورد توجه مشتریان قرار گرفته است.
هدف ما سوخاری کاملا ترد و کریسپی است به طوری که حتی اگر داخل یخچال هم قرار گیرد باز هم تردی خودش را حفظ نماید لذا خط تهیه سوخاری علاوه بر مرغ سوخاری برای قارچ سوخاری + ماهی سوخاری + گوشت سوخاری + میگو سوخاری + پیاز سوخاری نیز کاربرد خواهد داشت.
تهیه مرغ سوخاری در فست فود شامل چهار مرحله می باشد که توسط چهار دستگاه صورت می پذیرد.
خط کامل کنتاکی : جهت آماده سازی و پخت مرغ سوخاری
دستگاه های مورد نیاز : مرینیتور ، بریدینگ ، سرخ کن تحت فشار ، سرخ کن رو باز ، دیسپلی

تجهیزات فست فود دارای یک سال گارانتی و خدمات پس از فروش می باشند.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ۰۹۱۹۷۱۶۰۱۷۱ یا ۰۹۱۹۷۱۶۰۱۵۱ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

جهت اطلاع از قیمت و نحوه خرید می توانید با شماره دفتر مرکزی فروش ۳۶۸۳۳۰۶۷-۰۲۱ تماس حاصل فرمایید.



ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *